UA-187478552-1

Zasebnost

VAROVANJE PODATKOV:


Zasebnosti obiskovalcev salona in kupcev v naši spletni trgovini posvečamo veliko pozornost in

zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se

zavezujemo, da jih bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU

2016/679) skrbno varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih

pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam.

Politika zasebnosti velja za obiskovalca (v nadaljevanju uporabnika) salona in spletne strani, ki prvič

obišče spletno stran in pri vseh njegovih kasnejših obiskih. Politika zasebnosti se lahko kadarkoli

spremeni ali dopolni brez predhodnega opozorila ali obvestila.

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost obiskoval-

cev/uporabnikov spletne strani in storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami ali

zlorabami.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Podjetje obdeluje osebne podatke na podlagi osebne privolitve posameznika, na podlagi sklenjene

pogodbe ali na podlagi zakona.


Podjetje o uporabnikih lahko zbira naslednje podatke:

• Prijava na e-novice: Ime, priimek, spol, e-poštni naslov.

• Prijava na nagradne igre ali kvize: ime, priimek, spol, e-poštni naslov.

• Naročilo izdelkov (produktov na spletni strani www.tockalepote.si): ime, priimek, ulica in hišna

številka, poštna številka in pošta, telefon, e-poštni naslov in naziv podjetja (v kolikor se prijavi-te kot

podjetje).

• Kontaktni obrazec: ime, priimek, telefon, e-poštni naslov.

• Morebitne druge podatke, ki jih uporabnik sam prostovoljno posreduje podjetju ali vnese v

posodobitev podatkov.

Osebne podatke, ki so označeni kot neobvezni, lahko uporabnik posreduje, če to želi. Uporabnik, ki

ponudniku ne posreduje neobveznih osebnih podatkov, zaradi tega ne trpi nobenih škodljivih posledic.


NAMEN OBDELAVE PODATKOV

Podjetje bo zbrane podatke o obiskovalcih (uporabnikih) uporabljalo samo za naslednje namene:

• Za pošiljanje predračunov in računov v primeru prejetega naročila na izdelke ali storitve, ki se tržijo.

• Za vodenje evidenc o strankah.

• Za realizacijo oz. dostavo zahtevanih izdelkov ali storitev.

• Za obveščanje o novostih v ponudbi podjetja in spletne strani www.tockalepote.si.

• Za pošiljanje e-novic (v kolikor se je oseba prijavila na prejemanje naših e-novic).

• Za statistično in marketinško analizo oz. raziskavo v zvezi z uporabniki spletne strani in sicer zato, da se izboljša ponudba izdelkov in storitev


.IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi uporabniku nastala, ker je ponudniku posredoval napačne, nepopolne ali neažurne podatke, ki se nanašajo na uporabnika.

Ostale podatke podjetje hrani toliko časa dokler je to nujno potrebno za doseganje namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih trajno izbriše ali učinkovito anonimizira, tako da določenega podatka ni več mogoče povezati z določenim uporabnikom.

Osebne podatke, ki jih podjetje zbira na podlagi izrecne privolitve posameznika, obdeluje le za namene, opredeljene s privolitvijo in se hranijo do preklica privolitve.

PRAVICA DO PREKLICA PRIVOLITVE:

Če ste kot uporabnik privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (za enega ali več določenih namenov), imate pravico, da to svojo privolitev kadarkoli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije, DPD, ipd.) bomo zaupali le potrebne podatke za dostavo naročenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). 


Za potrebe opravljanja storitev, ki jih nudimo, zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

Ime in Priimek: _____________________________________________________________________

Naslov: ___________________________________________________________________________

Kontaktno telefonsko številko: _________________________________________________________

Naslov elektronske pošte: _____________________________________________________________